Cart

  • Geen producten in uw winkelwagen.

Disclaimer

De Toverspiegel website en -shop worden met de uiterste zorg bijgehouden. Het is mogelijk dat informatie en/of prijzen welke op de website of in de webshop gecommuniceerd worden onvolledig en/of onjuist zijn.

Aan de inhoud van zowel de Toverspiegel website als webshop kunnen geen rechten worden ontleend. De Toverspiegel kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor het gebruik van teksten zoals omschreven op de Toverspiegel website en -shop en de daaruit eventueel voortvloeiende gevolgen.
De Toverspiegel kan geen garantie geven m.b.t. de nauwkeurigheid van alle verstrekte informatie incl. prijs, product, specificaties etc. Op alle artikelen en prijzen zoals vermeld op de Toverspiegel website en in de Toverspiegel webshop geldt – prijswijzigingen voorbehouden en zolang de voorraad sterkt -.
Voor eventuele typefouten zijn wij niet verantwoordelijk.

Welkom bij de Toverspiegel

De Toverspiegel is meer dan een sfeervolle kinderkleding winkel in Eindhoven.

Je vind er niet alleen een uitgewogen collectie hippe kinderkleding van maat 50 t/m 164,  maar ook leuk authentiek speelgoed, knuffels, tassen, sieraden en andere kinder kado’s

Puur, basic, stoer, eigenwijs, authentiek, kwaliteit, comfort en duurzaam zijn de sleutelwoorden voor onze collectie.

Service en advies staan bij ons hoog in het vaandel, als je keuze een kadootje is pakken wij het gratis feestelijk voor je in. Bij een bestelling van € 50 of meer betaal je geen verzendkosten.

Contactgegevens

Neem met de onderstaande gegevens contact met ons op. Via ons telefoonnummer zijn wij tijdens de kantooruren te bereiken.

Vestigingsadres winkel (afhalen goederen)
Bergstraat 12
5611 JZ Eindhoven
T.+31 (0)40-8435496

Klantenservice
Telefoon: +31 (0)40-8435496  (tijdens winkeltijden)
E-mail: info@detoverspiegel.com

Veilig betalen

Wanneer u bij online een order plaatst gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. U kunt bij ons veilig betalen met iDeal.

ideal